"MA, TO NIJE NORMALNO PONAŠANJE!" Trener Fulama opleo po Aleksandru Mitroviću

Novosti online

19. 08. 2023. u 19:58

ALEKSANDAR Mitrović je pred potpisivanjem ugovora sa saudijskim fudbalskim klubom Al Hilal, a da je zaista besneo pravi mali rat između njega i još uvek aktuelnog mu kluba, Fulama, potvrdile su reči trenera engleskog premijerligaša, Marka Silve.

МА, ТО НИЈЕ НОРМАЛНО ПОНАШАЊЕ! Тренер Фулама оплео по Александру Митровићу

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

On je, naime, posle poraza od Brentforda (0:3) ove subote saopštio da je golgeter po svaku cenu želeo da napusti Fulam i dodao da je sve dogovoreno između londonskog kluba i Al Hilala iz Rijada, gde će najbolji strelac reprezentacije Srbije svih vremena nastaviti karijeru. 

"Mitrović nije bio u timu jer prethodnih dana nije trenirao sa ekipom. On je na putu da napusti klub. Pred početak utakmice (sa Brentfordom) dobio sam informaciju i potvrdu da će otići iz Fulama u Al Hilal, jer su klubovi postigli dogovor. Eto, Završila se Mitrovićeva era u Fulamu. On je sve uradio da napusti klub, to je želeo da učini po svaku cenu. I, ako me pitate da li bi fudbaleri trebalo da se ponašaju na taj način, reći ću vam: ne, to nije normalno!", istakao je portugalski stručnjak na konferenciji za medije posle meča. 

Aleksandar Mitrović / Foto: Tanjug/AP

Mitrović (28) će postati najskuplje prodati igrač Fulama u istoriji, pošto će cena transfera iznositi 50 miliona funti.

Prethodni rekord bio je transfer Rajana Sesenjona u Totenhem za 30 miliona funti, kada je za pet miliona nadmašena dotadašnja najveća zarada londonskog kluba.


Al Hilal još uvek nije zvanično objavio transfer Mitrovića, a pre samo jednog sata obavljena je promocija Nejmara u klubu iz Rijada, neposredno pred početak ligaškog meča protiv Al Feihe, kluba koji sa klupe predvodi Vuk Rašović, a čiji su članovi Vladimir Stojković i Milan Pavkov.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave