"VELIKO HVALA ZA SVE!" Ovako se Fudbalski savez Srbije oprostio od svog dosadašnjeg kolege, a novog trenera Čukaričkog

Novosti online

15. 08. 2023. u 18:25

Posle više od dve godine provedenih u sistemu Fudbalskog saveza Srbije, Igor Matić napušta mesto koordinatora Instruktorske službe FSS i mlađih selekcija FSS.

ВЕЛИКО ХВАЛА ЗА СВЕ! Овако се Фудбалски савез Србије опростио од свог досадашњег колеге, а новог тренера Чукаричког

FOTO: FSS

Razlog odlaska je novi profesionalni izazov i klupski angažman - Matić je postao novi trener FK Čukarički, a na rastanku od srpske kuće fudbala od njega se oprostio direktor mlađih reprezentativnik kategorija u Fudbalskom savezu Srbije, Nikola Lazetić.

„Matić je veliki profesionalac i sjajan čovek sa kojim smo imali odličnu saradnju. Veliko hvala za sve što je učinio tokom minulog perioda u Fudbalskom savezu Srbije. U nastavku karijere želim mu sve najbolje“ rekao je direktor mlađih kategorija FSS, Nikola Lazetić.

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije