BOMBA JE EKSPLODIRALA: Nejmar potpisuje nestvarni ugovor

Novosti online

14. 08. 2023. u 12:20

Pari Sen Žermen postigao je dogovor o prodaji brazilskog napadača Nejmara saudijskom fudbalskom klub Al Hilal, preneli su danas svetski mediji.

БОМБА ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА: Нејмар потписује нестварни уговор

Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Izvori bliski PSŽ-u navode da će klub dobiti oko 90 miliona evra, plus bonuse, za igrača koji ih je koštao rekordna 222 miliona evra kada je stigao iz Barselone 2017. godine.

Ovaj 31-godišnji Brazilac će uskoro obaviti medicinske preglede i, kako se očekuje, transfer bi trebalo da bude kompletiran u narednih 48 sati.

Nejmar je propustio početak Lige 1 u subotu. On, po navodima medija, nije bio deo planova trenera Luisa Enrikea za novu sezonu.

Al Hilal je ovog leta takođe pokušao da angažuje Lionela Mesija i Kilijana Mbapea. Međutim, Mesi se prešao u Inter iz Majamija, dok je Mbape ostao u PSŽ-u.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić