ZVEZDA NACILJALA ZADNJEG VEZNOG: Crveno-beli imaju konkurenta, ali jedna stvar im ide u prilog

Novosti online

13. 08. 2023. u 13:56

CRVENA zvezda u potrazi je za zadnjim veznim. Čini se da bi šampion Srbije mogao uskoro da dobije pojačanje na toj poziciji.

ЗВЕЗДА НАЦИЉАЛА ЗАДЊЕГ ВЕЗНОГ: Црвено-бели имају конкурента, али једна ствар им иде у прилог

FOTO: N. Skenderija

Nigerijski fudbaler Toči Čukvuani član danskog Lingbija bi mogao da dođe među crveno-bele. On je najpre odbio ponudu kluba sa "Marakane" jer je želeo da ode u francuski Avr. Ipak, taj klub je doveo Emanuela Sabija, pa bi to moglo da utiče na 20-godišnjaka da krene put Beograda.

Najevići konkurent Zvezdi za njegov potpis je Trabzon, ali ono što ide u prilog Zvezde je da je njegov sadašnji klub odbio ponudu turskog tima, prenose tamošnji mediji.

Toči Čukvuani/FOTO: Profimedia

Čukvuani je rođen u Danskoj, igrao je za sve mlađe reprezentativne selekcije ove skandinavske države. Roditelji su mu rođeni u Nigeriji, pa može da odluči za koju seniorsku reprezentaciju želi da nastupa, naravno ukoliko dobije poziv.

Dobra stvar za crveno-bele u vezi ovog igrača je ta da on u Superligi Srbije ne bi zauzimao mesto stranca zbog toga što je Danska u Evropskoj uniji.

Zvezda je ovog leta na poziviju zadnjeg veznog angažovala dugogodišnju želju, Edmunda Adoa, ali bivši član Šerifa se za sada nije snašao na najvećem srpskom stadionu. Još uvek nije upisao nijedan nastup u prvenstvu.

BONUS VIDEO: UBOJITI TINEJDžER: Jovan Mijatović dao gol za Zvezdu čim je ušao u igru u Lučanima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)