TSC IMA ZA ČIME DA ŽALI! Braga zakoračila ka Ligi šampiona, srpski predstavnik platio danak neiskustvu - i to kako! (VIDEO)

Novosti online

08. 08. 2023. u 22:50

TSC je kvalifikacije za Ligu šampiona započeo gostovanjem Bragi, a srpski predstavnik je u 3. kolu poražen u Portugaliji sa 3:0, iako se tokom drugog poluvremena činilo da može i do povoljnijeg rezultata.

ТСЦ ИМА ЗА ЧИМЕ ДА ЖАЛИ! Брага закорачила ка Лиги шампиона, српски представник платио данак неискуству - и то како! (ВИДЕО)

Screenshot / TNT

Startna postava za koju se opredelio Žarko Lazetić (Ilić; Cvetković, Đorđević, Stojić, Čalušić, Petrović; Đakovac, Kuveljić, Rakonjac; Jovanović, Pantović) isprva je dobro odolevala napadima velikog favorita, ali su se onda desila dva minuta koja su odredila ishod ovog meča.

U 18. je Bruma matirao Ilića, niskim a snažnim udarcem sa distance...


... a već u narednom minutu to je učinio i Pici, u tropoteznom matu: Viktor Karvaljo je na centru terena dobio "vazdušni duel" i glavom dodao loptu Ruizu, a ovaj to iskoristio da "produži" ka potonjem strelcu, čime je postao asistent jer je dodavanje izveo tako da je odbrana gostiju iz Srbije ostala bez rešenja.

Iako su zatim igrači ekipe iz Bačke Topole u dva navrata dobro pripretili, niti su oni iskoristili svoje šanse, niti je domaćin kolosalnu, kada je parada golmana Ilića ostavila rezultat nepromenjenim.

U drugom poluvremenu TSC je igrao čvršće, dozvolio je do 85. minuta samo jedan novi udarac u okvir gola, pa se činilo da bi sa "minusom" od dva pogotka mogao da se nada čudu sledeće sedmice. Ali, u 88. je poklekao.

Đalo je tada sa 15 metara imao dovoljno vremena da se namesti za šut, a precizno ga je izveo i pogodio donji desni ugao za velikih i konačnih 3:0.

Revanš je za sedam dana u Srbiji.

Podsetimo, u slučaju da ispadne od Brage, vicešampion Srbije se "seli" u Ligu Evrope.

Sa druge strane, ako ekipa Žarka Lazetića napravi nestvaran podvig u revanšu, u plej-ofu će igrati sa pobednikom dvomeča Panatinaikos/Olimpik Marselj. 

Kvalifikacije za Ligu šampiona, 3. kolo - rezultati prvih mečeva


Kopenhagen - Sparta Prag 0:0
Rakov - Aris 2:1
PSV - Šturm Grac 4:1
AEK - Dinamo Zagreb odloženo
Klaksvik - Molde 2:1 
Braga - TSC 3:0 
Olimpija Ljubljana - Galatasaraj 0:3

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)