SAUDIJCI NE STAJU: Ponudu dobio i Stefan Savić

Tanjug

01. 08. 2023. u 10:59

FUDBALER Atletiko Madrida i crnogorski reprezentativac Stefan Savić dobio je ponudu da nastavi karijeru u Al Šababu iz Rijada, prenosi francuski "Ekip".

САУДИЈЦИ НЕ СТАЈУ: Понуду добио и Стефан Савић

FOTO: EPA

- Savić bi godinu pre isteka ugovora sa "jorgandžijama" mogao da se preseli u Saudijsku Arabiju - navodi francuski list i dodaje da je crnogorski fudbaler u kontaktu sa Al Šababom.

Klub iz Rijada je šest puta bio prvak Saudijske Arabije, a poslednju titulu je osvojio 2012. Al Šabab je prošlu sezonu u tamošnjem šampionatu završio na četvrtom mestu, a kapiten ovog kluba je bivši argentinski reprezentativac Ever Banega.

Savić (32) je član Atletika od 2015. godine, a pre toga je igrao za Fiorentinu, Mančester siti, Partizan i BSK iz Borče.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije