VELIKA EUFORIJA MEĐU NAVIJAČIMA ZVEZDE! Barak Bahar: Znam da misle da ćemo da osvojimo Ligu šampiona

Novosti online

29. 07. 2023. u 14:24

FUDBALERI Crvene zvezde odbranu šampionske titule u Superligi Srbije počinju utakmicom protiv Vojvodine. O predstojećem duelu sa Novosađanima govorio je trener crveno-belih Barak Bahar.

ВЕЛИКА ЕУФОРИЈА МЕЂУ НАВИЈАЧИМА ЗВЕЗДЕ! Барак Бахар: Знам да мисле да ћемо да освојимо Лигу шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Izraelski stručnjak je izlaganje počeo tako što je obećao navijačima borbu i strast i to ne samo na ovoj utakmici, već na svakoj narednoj.

- Uzbuđeni smo zbog starta sezone. Jedva čekamo ponovo da vidimo navijače. Mogu da im obećam da ono što smo pokazali u poslednjoj utakmici, ne govorim o fudbalu, tu mislim na strast, borbenost igrača, da ćemo to ponavljati iz meča u meč - rekao je Bahar na konferenciji za medije.

Može da ga raduje forma ekipe, ali on želi da pik bude na početku nadmetanja u Ligi šampiona.

- Želim da uvek budemo u najboljoj formi, naravno da je cilj da zenit bude u Ligi šampiona, ali smo u dobroj formi. Moramo da budemo bolji iz utakmice u utakmicu i ponavljam, da vrhunac bude u Ligi šampiona.

Velika euforija vlada kod navijača Zvezde. Neki ističu da dugo nisu gledali da tim igra ovako dobro.

- Naravno da znamo za očekivanja, da misle da ćemo da osvojimo Ligu šampiona. Za nas je važno da verujemo u sebe, da se ne plašimo uspeha, da je to deo nas. Znamo da je tek početak i da moramo da napredujemo. Znamo da pripadamo ovom nivou i želimo da ga zadržimo i da budemo bolji.

Barak Bahar (levo)/FOTO: M. Vukadinović

Većina tima u Superligi će protiv crveno-belih igrati defanzivno. Bahar je otkrio da je gledao Vojvodinu prvog rivala u novoj sezoni.

- Naravno da smo gledali mečeve Vojvodine, ne samo taj poslednji protiv Apoela, već nekoliko prethodnih mečeva. Dobar su tim, ostvarili su dobar rezultat na Kipru i imaju šansu da prođu dalje. Mi smo spremni da igramo protiv takvih timova, navikao sam da igram protiv timova koji se brane. Imamo kvalitet, strast, pametne igrače koji umeju da pronađu rešenje, spremni smo.

Nije želeo mnogo da priča o tome da li će biti novih dolazaka u klub.

- Ono šta mi treba pričam sa upravom kluba, ne preko medija. Sviđa mi se ovo što imam u timu. Ako budem imao neku želju, razgovaraću sa klubom.

Prisutne na konferenciji da li je bilo nečega čime nije bio zadovoljan u ubedljivoj pobedi protiv Fiorentine (5:0).

- Ima loših stvari i kada se ubedljivo pobedi. Mogli smo da damo još neki gol, pobedili smo, ali smo tek na početku, znamo da moramo da napredujemo u nekim stvarima.

Mladi Uroš Kabić je nedavno došao u Zvezdu iz Vojvodine, a Izraelac je otkrio da li je pričao sa njim o Novosađanima.

- Razgovarao sam sa njim pre pola sata, ali ne o Vojvodini, već o njemu kao igraču. Dobro zna engleski, talentovan je, verujem da ima budućnost, ima potencijal, samo treba da nastavi da radi.

Dotakao se i nekih drugih mladih igrača o kojima je imao samo reči hvale.

- Zadovoljan sam svim mladim igračima, ne samo na mečevima, već i na treninzima, hoće da budu bolji. Videćemo ko će biti bonus igrač.

Bahar o Ivaniću, Kataiju, Kangi...

Prokomentarisao je i zdravstveni bilten ekipe.

- Mijatović ima jedini mali problem sa povredom, kao i Aleksandar Katai, svi drugi su spremni.

Mirko Ivanić za sada deluje fantastično i po mnogima je najbolji igrač crveno-belih.

- Srećan sam što se Mirko vratio u život. Kada smo pričali na početku, delovalo mi da je bio malo nervozan, sada izgleda srećno, zahtevali smo od njega da radi ono što je potrebno. Prati instrukcije i radi ono što želimo, ide duboko, daje golove, asistira, igra presing, agresivan je. Takav igrač je potreban ovom timu.

Otkrio zašto nema u timu Kataija i Gelora Kange.

- Katai je povređen, da nije to u pitanju, bio bi u timu. Kanga ima neke privatne probleme i vratio se iz Gabona, videćemo.

Za kraj je govorio o pritisku koji sigurno ima kao trener aktuelnog šampiona Srbije.

- Ne volim da poredim klubove, porodici se dopalo ovde, atmosfera, ima lepih mesta. Navikao sam na pritisak, bilo je tako u svakom klubu, to mi se dopada. Imam obavezu prema klubu, navijačima, volim tu presiju. Spremni smo za izazov - zaključio je Bahar.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Vojvodina igra se sutra od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)