JOŠ JEDAN SRBIN BLISTA U ŠVAJCARSKOJ: Stevanović se "upisao" protiv Valensije i skrenuo pažnju na sebe (VIDEO)

Jovanka SIMIĆ

26. 07. 2023. u 09:27

Fudbaler Sent Galena Mihailo Stevanović (21) bio je strelac za svoj tim na prijateljskom meču protiv ekipe Valensije (1:3). Mladi vezista postigao je sjajan pogodak i nagovestio da ga čeka sjajna sezona.

ЈОШ ЈЕДАН СРБИН БЛИСТА У ШВАЈЦАРСКОЈ: Стевановић се уписао против Валенсије и скренуо пажњу на себе (ВИДЕО)

Foto: FK Sent Galen

U pitanju je fudbaler koji je rođen u Švajcarskoj i koji je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije "sajdžija", ali koji je u više navrata isticao da još uvek sanja dres Srbije.

Stevanović je ponikao u Bazelu, dočekao i da debituje za prvi tim, ali je usledila selidba u redove Lucerna. Tamo je Mihailo pokazao sav svoj potencijal i u drugoj ligi prošle sezone postigao čak 15 golova na 27 utakmica.

To je bila preporuka za Sent Galen koji je potpisao ugovor sa momkom srpskih korena i već sada je jasno da nije pogrešio. Gol Valensiji je samo najava da se radi o velikom potencijalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)