PLJAČKAŠI VEZALI SLAVNOG GOLMANA, EVO KAKO JE SVE PREŽIVEO: Donaruma priznao - "Bio sam mnogo uplašen"

Novosti online

22. 07. 2023. u 20:54

GOLMAN PSŽ-a, Đanluiđi Donaruma i njegova izabranica Alesija Elefante preživeli su pravu dramu, pošto su se našli na meti pljačkaša.

ПЉАЧКАШИ ВЕЗАЛИ СЛАВНОГ ГОЛМАНА, ЕВО КАКО ЈЕ СВЕ ПРЕЖИВЕО: Донарума признао - Био сам много уплашен

FOTO: AP

U noći između četvrtka i petka provalnici su iz porodičnog doma odneli robu u vrednosti od preko pola miliona evra, a čuvar mreže šampiona Francuske je bio veoma uplašen povodom svega što se dogodilo.

Kako je naveo on je bio vezan, dok je Alesija govorila provalnicima gde se nalaze dragocenosti u kući.

- Bio sam vezan, a Alesija je bila primorana da im preda sve što smo imali vredno. Strah je bio ogroman, ali moj najveći strah je bio da bi se Alesiji nešto moglo dogoditi. Bio sam bespomoćan, vezan, nisam mogao ništa. Kako ne govorim dobro francuski, ovim ljudima je bilo teško objasniti gde su dragocenosti. Zatim su pitali Alesiju, koja je bila veoma uplašena. Bio sam prestravljen da bi mogli da je povrede - rekao je Donaruma.

Podsetimo, italijanski golman i Alesija uspeli su da pobegnu i odu do obližnjeg hotela. Gosti su pozvali policiju i hitnu pomoć i pomogli mi da se izvuku iz veoma neprijatne situacije.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)