CRVENO-BELI PLES SVE IMPRESIVNIJI: TSC osetio moć nove Zvezde (FOTO/VIDEO)

Novosti online

22. 07. 2023. u 20:16 >> 21:54

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su TSC sa 3:0 na stadionu "Rajko Mitić" u prijateljskoj utakmici koja je odigrana bez prisustva publike.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ПЛЕС СВЕ ИМПРЕСИВНИЈИ: ТСЦ осетио моћ нове Звезде (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su zasluženo slavili, a do prednosti su stigli u 8. minutu preko Mirka Ivanića koji je dobro ispratio prodor Osmana Bukarija.

Vođstvo domaćeg tima duplirao je Piter Olajinka koji je natrčao na odbijenu loptu i smestio je iza leđa Vanje Ilića. Gosti su najbolju priliku za gol, imali u finišu prvog poluvremena, ali Omri Glazer je uspeo dobro da interveniše.

Nastavak susreta doneo je manje uzbuđenja, no viđen je jedan pogodak. On je bio delo Žana-Filipa Krasoa koji je iskoristio asistenciju Stefana Mitrovića.

Ekipi iz Bačke Topole je ovo generalna proba pred start sezone koji je zakazan za narednu nedelju, a rivala u kvalifikacijama za treće kolo Lige šampiona saznaće u ponedeljak.

Crvena zvezda sa druge strane u sredu od 20 sati dočekuje Fiorentinu i to će biti poslednja provera pred start nove sezone.

Vredi pomenuti da je crveni karton u samom finišu utakmice dobio Ifet Đakovac i to zbog prigovora sa klupe. TSC je priliku za počasni pogodak imao u 90. minutu, ali je Aleksandar Ćirković iz izgledne pozicije šutirao pored gola Zorana Popovića.

Barak Bahar je odlučio da i ovaj meč počne u sada već standardnoj formaciji 3-5-2.

Crvena zvezda (3-5-2): Glazer - Mijailović, Dragović, Rodić - Bukari, Kangva, Stamenić, Ivanić, Mitrović - Olajinka, Kraso.

TSC (3-5-2): Ilić – Ćalušić, Stojić, Krstić – Petrović, Radin, Stanić, Cvetković, Đakovac, – Jovanović, Pantović.

Crvena zvezda - TSC 3:0 (Ivanić 8', Olajinka 27', Kraso 59')

Zvezda, koja kao prvak direktno učestvuje ove sezone u Ligi šampiona, i TSC koji kao drugoplasirani u prethodnom izdanjz Superlige želi da se evropske elite domogne kroz kvalifikacije, igraju na "Marakani", i to iza zatvorenih vrata.

Prenos dešavanja sa našeg najvećeg stadiona možete da pratite na sledećem linku:

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!