LIGA ŠAMPIONA IPAK U HUMSKOJ? Neočekivana odluka Superligaša

Novosti online

15. 07. 2023. u 09:00

ČUVENA "mušema" Lige šampiona mogla bi da se zavijori tokom jeseni na stadionu Partizana.

ЛИГА ШАМПИОНА ИПАК У ХУМСКОЈ? Неочекивана одлука Суперлигаша

FOTO: FK Partizan

Ostali su crno-beli bez prilike da se bore za najelitinije klupsko takmičenje na Starom kontinentu, ali će grbovi prekriti "JNA". Drugoplasirani tim iz protekle sezone TSC trebalo bi svoje mečeve da igra u Beogradu. 

- TSC će najverovatni igrati na stadionu Partizana -  otkrio je Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije gostujući na Sportalu.

Viceprvak naše države krenuće u evropsko putešstvije iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (8. ili 9. avgusta, revanš je 15. 8), eventualni baraž za elitu je 22/23, odnosno 29/30. narednog meseca, a ako ne prođe onda će se direktno pomeriti u grupnu fazu Lige Evrope.

- Šteta je što stadion u Bačkoj Topoli, koji je oduševio zvaničnike UEFA, nema veći kapacitet. Samo zbog toga tamo ne može da se igra grupna faza Lige Evrope, u kojoj će se TSC minimalno naći. Možda će biti i u Ligi šampiona. Može da se igra grupna faza Lige konferencije, jer je kapaciet 4.500 mesta, dok je minimalni broj sedišta za dva bolja takmičenja 8.000 - Šurbatović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar