CRVENA ZVEZDA STIGLA U RUSIJU, GDE ĆE U NAREDNIH DESET DANA IMATI TRI JAKE PROVERE: Bahar brusi šampiona

Z. Ćorović

02. 07. 2023. u 22:07

U RUSIJI se brusi šampionska Zvezda. Posle desetodnevnog "planinarenja" po Zlatiboru, crveno-beli su otputovali u Sankt Peterburg, gde će se u narednih deset dana najviše posvetiti tehničkim i taktičkim uigravanjima.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СТИГЛА У РУСИЈУ, ГДЕ ЋЕ У НАРЕДНИХ ДЕСЕТ ДАНА ИМАТИ ТРИ ЈАКЕ ПРОВЕРЕ:   Бахар бруси шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Već u prve dve pripremne utakmce sa reprezentacijom Užica (2:1) i Borcem iz Banjaluke (2:0) videlo se da je novi trener Barak Bahar uneo neke pozitivne novine, u vidu snažnog presinga i brzih tranzicija. Kako će to izgledati protiv kvalitetnih rivala, najbolje će pokazati tri jake prijateljske utakmice u kojima će rivali biti Zenit (sutra, 18.30), Nefči (8. jul) i Fenerbahče (12. jul). Sigurno je da će Bahar mnogo veću minutažu dati letnjim pojačanjima, na prvom mestu napadačima Olajinki i Karsou, koji su samo petnaestak minuta igrali protiv Borca. Takođe, u tim se vraćaju i afrički reprezentativci Bukari i Kangva, a tim će biti skroz skockan kada u toku nedelje pristigne i poslednja akvizicija, napadač Lata Late. Mladi igrači, Zvezdini školarci su oduševili u prvom delu priprema, pa se i oni nadaju da će Bahar nastaviti da im daje šanse da se dokažu. Sa spiska su otpali iskusni asovi Marko Gobeljić i Slavoljub Srnić, a od mlađih snaga Jovan Mituljikić, Nikola Knežević i golman Miloš Gordić, dok je ugovor produžen dugogodišnjem čuvaru mreže Zoranu Popoviću.

Sve ide po planu i Izraelac će imati vremena da sprovede sve što je zamislio do 29. jula kada bi trebalo da počne Superliga Srbije. Naigraće se Zvezda mečeva u domaćem prvenstvu do spektakla koji se najviše iščekuje - prvog kola Lige šampiona, 12. ili 13. septembra.

Bahar je poveo u Rusiju 28 igrača. To su: Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olajinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

Prucev se oporavlja u Beogradu

MLADI ruski napadač Jegor Prucev nije otputovao sa ekipom u domovinu, jer je ostao u Beogradu, kako bi se u potpunosti oporavio od povrede. Bahar još ne može da računa ni na Irakli Azarova koji će sa Gruzijom igrati polufinale na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)