"CEO SVET" GA TRAŽI, A ON DOŠAO KOD NAS! Čuveni Hrvat "pobegao" u Beograd

Novosti online

28. 06. 2023. u 19:47

FUDBALSKA je zvezda, hrvatski reprezentativac i jedan od najtraženijih fudbalera na svetu, ali nije otišao tamo gde ga najsnažnije žele - već u Beograd.

ЦЕО СВЕТ ГА ТРАЖИ, А ОН ДОШАО КОД НАС! Чувени Хрват побегао у Београд

Foto: Profimedia, N. Skenderija

Joško Gvardiol je na korak od ulaska u istoriju fudbala.

Defanzivac Salcburga ovih dana bi mogao da postane odbrambeni igrač za čiji je transfer izdvojeno najviše para otkad fudbal postoji, ali iako ga željno iščekuju u Engleskoj, on je došao u Srbiju.

Po sopstvenom priznanju - zbog oporavak.

Uostalom, sam je i objavio sledeću fotografiju na društvenim mrežama, napisavši da se nalazi u srpskoj prestonici, upravo na rehablitaciji:

Instagram / Joško Gvardiol

Gvardiol ima samo 21 godinu, a na korak je od toga da za 100 miliona evra pređe u Mančester siti. Kako saznaju engleski i nemački mediji, njegov sadašnji klub, Salcburg, odbio je prvobitnu ponudu klupskog prvaka Evrope (iznosila je 80 miliona evra), a kako su se "građani", navodno, načelno sve dogovorili sa hrvatskim fudbalerom, ostalo je još samo da se oni i nemački klub dogovore oko cene.

Podsetimo, dosad najskuplje plaćen transfer jednog defanzivca je kada je Mančester junajted 2019. platio Lesteru 87 miliona evra za Harija Megvajera.

Drugi na toj listi je Virdžil Van Dajk sa 84,5 miliona (prelazuak iz Sautemptona u Liverpul 2018), a treći Vesli Fofana, sa 80,5 miliona evra (prilikom prelaska iz Lestera u Čelsi 2022. godine).

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu