DA LI JE ON ZAMENA ZA BENZEMU? Real zainteresovan za fudbalera Intera

Tanjug

28. 06. 2023. u 20:41

ČELNICI Reala zainteresovani su za fudbalera Intera i argentinskog reprezentativca Lautara Martineza, prenosi španski "Diario sport".

ДА ЛИ ЈЕ ОН ЗАМЕНА ЗА БЕНЗЕМУ? Реал заинтересован за фудбалера Интера

FOTO: Tanjug/AP

Rukovodstvo madridskog kluba traže pojačanja u napadu, pošto je Karim Benzema nastavio karijeru u Saudijskoj Arabiji, u ekipi Al Itihada.

Španski mediji navode da menadžeri argentinskog fudbalera pregovaraju sa predstavnicima "kraljevića". U slučaju dogovora dve strane počeće pregovori između čelnika Reala i Intera.

Martinez je navodno alternativa za napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea, ako francuski reprezentativac odbije da nastavi karijeru u Realu.

Ovaj 25-godišnjak je u Inter stigao 2018. godine iz Rasinga, a prošle sezone je za klub iz Milana odigrao 57 utakmica i postigao je 28 golova.

Španski mediji podsećaju da je prošla sezona bila najbolja u karijeri reprezentativca "gaučosa", koji je sa nacionalnim timom 2022. osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola