I LEGENDA FUDBALA VRBUJE SRBINA: Dušan Vlahović pred senzacionalnim transferom!

Tanjug

04. 06. 2023. u 09:03

BIVŠI reprezentativac Nemačke i trener Partizana Lotar Mateus izjavio je da bi se srpski napadač Dušan Vlahović odlično uklopio u tim Bajerna, prenosi Mcartsport.

И ЛЕГЕНДА ФУДБАЛА ВРБУЈЕ СРБИНА: Душан Влаховић пред сензационалним трансфером!

FOTO: Tanjug/AP

Bajern iz Minhena se uključio u trku za dovođenje fudbalera Juventusa Dušana Vlahovića, prenose nemački mediji.

- Već sam govorio o njemu, tako da znate šta mislim. Jeftiniji je od nekih drugih kandidata koji su se dovodili u vezu sa Bajernom. Ogroman je, snažan, pomalo me podseća na Romelua Lukakua iz mlađih dana. Odlično se snalazi u šesnaestercu, u svakom trenutku zna gde se nalazi gol, istakao je Mateus.

Osvrnuo se i na proteklu sezonu srpskog napadača.

- U Juventusu nije dobar momenat, dosta je nemirna situacija, oduzimaju im bodove. Slično je i sa Bajernom, kad nije dobra atmosfera oko kluba i rezultati su lošiji ni pojedinci ne odskaču. Manje je entuzijazma, to opterećeuje ceo tim. Moje mišljenje je da bi se Vlahović odlično uklopio u Bajernu, zaključio je Mateus.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)