FK „MORAVA“ OSVOJILA KUP FSPO (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

31. 05. 2023. u 11:55

Pobedom 1:0, FK „Morava“ iz Ćuprije pobedila je FK „Radnički“ iz Svilajnca i osvojila šamšionski pehar Kupa Fudbalskog saveza Pomoravskog okruga.

ФК „МОРАВА“ ОСВОЈИЛА КУП ФСПО (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

Pogodak je u 72. minutu ostvario Danilo Đurić, a ova finalna utakmica odigrana je sinoć na stadionu FK „Jagodina“. Kako su Ćupričani prvi put osvojili ovaj šampionski pehar, rukovoddstvo kluba je prezadovoljno, ali i srećno što je pokazalo da može ne samo da igra protiv srpskoligaške ekipe, već i da je pobedi.

FOTO: Privatna arhiva

-Utakmica je bila veoma teška. FK „Radnički“ je odlična srpskoligaška ekipa, koja dobro igra i trči i koja ima dobrog trenera. Bilo je dosta šansi sa obe strane, pa ne bi bilo nepravedno ni da su oni pobedili. Najdraže mi je što smo pokazali da možemo da igramo sa ekipama koje igraju Srpsku ligu, u koju ćemo, nadam se, i mi uspeti sda uđemo – ocenio je šef Stručnog štaba FK „Morava“ Dušan Tanić

Komesar za takmičenje Okružne lige FSPO Moma Radunović rekao je da su se svi nadali da će Kup FSPO da osvoji FK „Radnički“, ali i da je ovo je takmičenje u kome nikada ne može da se predvidi pobednik. Ekipa „Morave“ iz Ćuprije, prema njegovim rečima, zasluženo je pobedila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)