BENZEMA OZBILJNO RAZMIŠLJA DA ODE IZ REALA: Francuz dobio neverovatnu ponudu iz Saudijske Arabije

Novosti online

30. 05. 2023. u 21:37

KARIM Benzema ozbiljno razmišlja da krene putem bivšeg saigrača Kristijana Ronalda i karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

БЕНЗЕМА ОЗБИЉНО РАЗМИШЉА ДА ОДЕ ИЗ РЕАЛА: Француз добио невероватну понуду из Саудијске Арабије

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Jedan neimenovani klub iz ove zemlje je zainteresovan za napadača Reala i spreman je da mu ponudi 400 miliona evra za dve sezone prema navodima španskog "Asa".

Pouzdani novinar za transfera Fabricio Romano ističe da Francuz ozbiljno razmišlja da prihvati ponudu i preseli se na Srednji istok.

On ističe da su papiri za produžetak saradnje sa "kraljevićima" spremni od prošle godine, ali da još uvek ništa nije potpisano. To je možda jasan znak da se 35-godišnjak iz Liona nećka kada je njegov naredni klub u pitanju.

Podsetimo,Benzema je u Real stigao 2009. godine iz Liona, a za madridski klub odigrao je 647 utakmica i postigao je 353 gola.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!