JEZIVI DETALJI UŽASNE NESREĆE! Golmana PSŽ-a konj udario kopitom u glavu, pa doživeo moždani udar

Novosti online

29. 05. 2023. u 10:32

Rezervni golman Pari Sen Žermena Serhio Riko primljen je u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, posle nesreće koju je doživeo u Andaluziji, saopštio je juče pariski fudbalski klub.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УЖАСНЕ НЕСРЕЋЕ! Голмана ПСЖ-а коњ ударио копитом у главу, па доживео мождани удар

Foto: EPA

- U teškom je stanju - rekao je portparol kluba, ne navodeći detalje o okolnostima nesreće.

Bivši čuvar mreže Sevilje doživeo je nesreću na farmi u El Rosiju u subotu uveče. Navodno, Riko nije jahao konja, već je udaren u vrat kada je jedna od ovih životinja pobegla, prenose strani mediji.

Međutim, danas se pojavila i drugačija verzija događaja. Na pojedinim svetskim sajtovima navodi se da je Riko jahao konja koji se sudario sa drugim konjem. Golman i konj su, prema toj priči, završili na zemlji, a jedan od konja ga je kopitom udario u glavu.

Kako god da se dogodila nesreća, deluje nažalost da je ishod isti. Riko je teško povređen, a pojavile su se informacije da su mu slomljeni vratni pršljenovi i da je pretrpeo moždani udar.

Hitna pomoć je brzo reagovala i helikopterom prebacila povređenog golmana u bolnicu u Sevilju, a prema informacijama televizije "Kanal Sur", stavljen je na aparate za održavanje života.

Riko je u subotu uveče bio u Strazburu na utakmici u kojoj je PSŽ postao prvak Francuske, u nedelju ujutru je već bio u Andaluziji gde je doživeo tešku nesreću na farmi u blizini svoje kuće u El Rosiju, u pokrajini Uelva.

Nakon svega, oglasio se Rikov tim koji je poručio da je on u dobrim rukama dok se bori za oporavak, ali da je narednih 48 časova izuzetno važno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije