"MI SRBI SMO..." Aleksandar Pešić je u svom stilu odgovorio na prozivke publike posle kojih je dao dva gola za osvajanje Kupa Srbije

Novosti online

25. 05. 2023. u 23:08

CRVENA zvezda i Čukarički odigrali su burno finale Kupa Srbije u fudbalu, a junak preokreta šampiona, Aleksandar Pešić, na zanimiljv način je reagovao posle utakmice.

МИ СРБИ СМО... Александар Пешић је у свом стилу одговорио на прозивке публике после којих је дао два гола за освајање Купа Србије

M. Vukadinović

Nakon što je Marko Docić postigao gol direktno iz kornera i time doveo Čukarički do 0:1 na "Marakani", Zvezda je tek u drugom poluvremenu došla do svog vođstva.

Za to je glavni "krivac" bio upravo Pešić.

On je najpre izjednačio (posle čega je ušao u kratkotrajni sukob sa saigračem i imenjakom Dragovićem), da bi nedugo zatim kontranapad domaće ekipe krunisao prodorom i preciznim udarcem za 2:1.

 

Tim rezultatom je i završeno finale Kupa Crvena zvezda - Čukarički, tokom kog je Pešić u prvom poluvremenu, ali i u sudijskoj nadoknadi vremena, bio izviždan od pojedinaca sa zapadne tribine, nezadovoljnih najpre reakcijama u napadu, a u finišu meča čuvanjem lopte kada se možda moglo i do trećeg pogotka.


Upitan tokom intervjua za TV Arena sport da li je golove dao jer je u njemu proradio inat, osmehnuo se i odgovorio ipak malo drugačije:


- Mi Srbi smo što se težak, ali poštan narod. A ja nekako uvek radim u kontranavoju. To mene možda usporeva, ali... Ovo sam odigrao pre svega zbog sebe, moje porodice, Crvene zvezde i pravih navijača. Zahvalio bih se navijačima na sjajnoj podršci tokom cele sezone i nadam se da ćemo i ubuduće praviti sjajne rezultate - rekao je junak Zvezdinog preokreta u finalu Kupa.

Bonus video: VATRENO I PO KIŠI: Bakljada "delija" tokom finala Kupa Srbije u fudbalu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)