"JOŠ SAM POD UTISKOM": Selektor Srbije nije mogao da sakrije sreću nakon plasmana u četvrtfinale EP

Tanjug

24. 05. 2023. u 20:52

JOŠ sam pod utiskom, nije lako vratiti se posle lošeg starta turnira. Svi su nekako razmišljali o porazu protiv Slovenije (4:2), a mi smo se bavili nama i pripremali za poslednje dve utakmice.

ЈОШ САМ ПОД УТИСКОМ: Селектор Србије није могао да сакрије срећу након пласмана у четвртфинале ЕП

FSS

Odigrali smo protiv najkvalitetnijih reprezentacija u grupi kako treba i zasluženo otišli među osam najboljih ekipa na kontinentu, rekao je selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković.

Srpski tim prvo je savladao Italiju (2:0), danas je remizirao protiv Španije (1:1), a rival u četvrtfinalu biće Poljska.

- Protiv Španije smo defanzivno bili veoma korektni, ofanzivno moramo mnogo bolje, naročito protiv ekipa koje svoju igru baziraju na posedu. Ne bih voleo da se upadne u neku euforiju, skloni smo da idemo od sjaja do očaja. Moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, da se pre svega dobro odmorimo i da što bolje pripremimo utakmicu sa Poljskom. Zahvalio bih se svim našim ljudima koji su došli u Budimpeštu da nam pruže podršku, nadam se da će ih biti u još većem broju u četvrtfinalnom meču u subotu, istakao je Luković.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)