LALATOVIĆ ISPAO IZ LIGE: Mladost GAT se vratila u drugi rang

Novosti online

22. 05. 2023. u 20:19

MLADOST Gat je prva ekipa koja je ispala iz Superlige Srbije. Ekipa iz Novog Sada odigrala je nerešeno protiv Napretka (0:0) u pretposlednjem kolu plej-auta.

ЛАЛАТОВИЋ ИСПАО ИЗ ЛИГЕ: Младост ГАТ се вратила у други ранг

FOTO: FK Crvena zvezda

Došao je tokom druge polusezone na klupu ovog kluba Nenad Lalatović sa ciljem da je ostavi u elitnom društvu. Ipak, on u tom zadatku nije uspeo.

Mladost je remijerm sa Kruševljanima matematički izgubila sve šanse pred poslednje kolo da izbori bar baraž, pa će se tim posle samo jedne sezone vratiti u Prvu ligu Srbije.

Što se ostalih utakmica tiče, Javor je kod kuće izgubio od lučanske Mladosti sa 0:1, a jedini gol postigao je Nikola Jojić.

Istim rezultatom okončan je i duel Radnički Niš - Spartak. Odlučujući trenutak na tom meču desio se u 14. minutu kada je Srđan Hrstić ispravio promašaj sa bele tačke.

FOTO: A. Ilić

Radnik je u Surdulici ostvario važan trijumf protiv Kolubare sa 2:1. Strelci za tim Slavoljuba Đorđevića bili su Andrija Radulović i Petar Kunić, dok je jedini gol za goste postigao Damir Sadiković.

O tome ko još ispada, a ko ide u baraž zna će se kada se okonča poslednje kolo. Pretposlednji je trenutno Radnik sa 34 boda, koliko ima i četrnaestoplasirani Javor. Po 35 su osvojili Radnički i Mladost Lučani. Kolubara i Spartak su sakupili po 38, dok Napredak ima 39.

Parovi poslednjeg kola:

Kolubara - Radnički

Mladost - Mladost GAT
Napredak - Javor
Spartak - Radnik

BONUS VIDEO: Majstorija Ivanića za vođstvo Zvezde protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona