NAVIJAČI VREĐALI VLAHOVIĆA: On im odgovorio prelepim golom

Novosti online

07. 05. 2023. u 14:37

JUVENTUS je pobedio u gostima ekipu Atalante rezultatom 2:0 u derbiju 34. kola Serije A. Istakao se Dušan Vlahović. Pobedom su se crno-beli popeli na drugu poziciju sa 66 osvojenih bodova, te su praktično osigurali plasman u Ligu šampiona.

НАВИЈАЧИ ВРЕЂАЛИ ВЛАХОВИЋА: Он им одговорио прелепим голом

FOTO: Tanjug/AP

Dušan Vlahović i Filip Kostić su ostali na klupi za rezerve, Vlahović je priliku u drugom poluvremenu iskoristio na odličan način postigao je prelepi gol. Dušan Vlahović je u igru ušao u 65. minutu, a Filip Kostić u 82. minutu.

Drugo poluvreme bilo je nešto uzbudljivije, a u 56. minutu tada je prvi gol. Iling je ukrao loptu na levom boku i proigrao Rabioa usledio je njegov centaršut, a potom i odbitak pravo na nogu Žuniora koji je refleksno od prečke pogodio za 0:1.

Atalanta je nastavila da dominira i da stvara šanse, bila je do kraja bolji tim, ali je Ščensni ostao nesavladan.

Pre samog gola navijači su vređali Dušana Vlahovića. Ono što se čulo jeste da su ga nazivali "ciganinom", a koji je razlog za to nije poznato.

Međutim, Vlahović je u 99. minutu postavio konačnih 2:0. Nakon kontre, Kjeza ga je proigrao, Srbin se namestio i potom sa 20 metara poslao loptu u same rašlje za 0:2.

Tada su ga poterale i emocije, Vlahovića su ponele emocije, razmahao se ka navijačima Atalante, koji su ga ponovo vređali...

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?