JOVIĆ ODIGRAO NESTVARAN MEČ: Luka tri puta asistirao, drugi Srbin postigao gol

Novosti online

30. 04. 2023. u 20:24

PATIĆE Luka Jović meč sa Sampdorijom. Uradio je nešto što se ne viđa svaki dan. Od napadača se očekuje da postiže golove. Srbin danas nije postigao nijedan, a opet je bio najzaslužniji što je njegova Fiorentina deklasirala Sampdoriju sa 5:0.

ЈОВИЋ ОДИГРАО НЕСТВАРАН МЕЧ: Лука три пута асистирао, други Србин постигао гол

FOTO: EPA

On je odigrao celu utakmicu, a upisao je čak tri asistencije i to svaku u drugom poluvremenu kada je "viola" postigla četiri gola.

Pogotke posle njegovih dodavanja postigli su Dodo, Alfred Dankan i Aleksa Terzić koji je bio strelac u 88. minutu, samo minut pošto je ušao u igru.

Jović je ove sezone odigrao 27 utakmice u Seriji A, postigao je četiri gola i upisao tri asistencije. To znači da su mu ove danas bile prve u prvenstvu.

Fiorentina je sada osma na tabeli sa 45 bodova, dok je tim Dejana Stankovića na poslednjoj 20. poziciji sa 17.

BONUS VIDEO: "ČETIRI GOLA SMO DALI DRUGOM NA TABELI..." Miloš Milojević o novom trijumfu Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba