VEČE ZA ZABORAV: Nikola Jokić napustio parket u poslednjoj četvrtini! Somborac protiv Jute odigrao jednu od lošijih partija sezone

Novosti online

08. 04. 2023. u 23:55 >> 23:58

KOŠARKAŠI Denver Nagetsa gostovali su u Solt Lejk sitiju ekipi Jute Džeza. Tim čiji je Nikola Jokić lider poražen je rezultatom 114:118, a sam Nikola će po svaku cenu želeti da zaboravi ovo gostovanje i brzo se okrene budućim izazovima u trci za MVP titulu i šampionski prsten NBA lige.

ВЕЧЕ ЗА ЗАБОРАВ: Никола Јокић напустио паркет у последњој четвртини! Сомборац против Јуте одиграо једну од лошијих партија сезоне

FOTO: AP/Tanjug

Tim iz Kolorada katastrofalno je ušao u meč, već u drugom delu prve deonice domaćin je imao 24:7, a Nikola Jokić bio je potpuno neprepoznatljiv na samom otvaranju.

Srpski centar do poluvremena je imao samo 4 poena na svom kontu, potpuno je bio ispod svog proseka kada je košgeterska statistika u pitanju, ali je po običaju sa par vrhunskih asistencija i dobrom građenjem obruča utkao deo sebe u povratak svog tima.

Denver je do poluvremena prišao na samo -3, i pokazao je svoj šampionski gen. Već na početku drugog poluvemenu ekipa Majka Melouna preuzela je vođstvo, Jokić je nastavio da radi prljave posle za svoj tim u odbrani i pod obručem, a u napadu je nastavio da razigrava saigrača, među kojima su prednjačili Koldvel Poup i Džamal Mari.

Početkom poslednje deonice Somborac je imao dabl-dabl učinak, 6 poena, 10 skokova i 10 asistencija ali je morao da napustio parket.

Jokić je otišao u svlačionicu i do kraja meča se nije vraćao u igru iz nepoznatih razloga. Pred kraj meča se vratio na klupu, a njegov Denver prokockao je i dvocifrenu prednost koju je imao u jednom momentu, pa su džezeri prišli na samo pola koša zaostatka za nagetsima. 

Uprkostome što je Juta izgubila šanse za plej-of strastvena publika nosila ih je kao da se radi o utakmici sezone i stvorila atmosferu kakva se retko viđa na američkim parketima.

Na krilima njihove podrške Juta je uspela da dođe do velikog trijumfa protiv Denvera koji je još jednom bez srpskog centra delovao kao bleda senka onog tima koji melje sve pred sobom kada je na terenu tu Nikola.

TABELA ZAPADNE KONFERENCIJE

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)