PA-PA-PA-PA-PANTEEER! Hrvatski komentator nije mogao da sakrije svoje simpatije prema Partizanu (VIDEO)

Novosti online

08. 04. 2023. u 22:45

KOŠARKAŠI Partizana prethodne noći ispisali su novu stranicu bogate istorije beogradskog velikana crno-belih boja i pobedom na gostovanju Monaku i matematički su obezbedili TOP 8 Evrolige. I dan kasnije euforija grobarske strane ne prestaje, pripovedaju se priče o dešavanjima iz Kneževine, Novaku i Stefanu koji su bodrili crno-bele, atsmoferi koju su "grobari" priredili, dočeku, slavlju...

ПА-ПА-ПА-ПА-ПАНТЕЕЕР! Хрватски коментатор није могао да сакрије своје симпатије према Партизану (ВИДЕО)

Aba liga / Dragana Stjepanovic

"Parni valjak" pokupio je simpatije Evrope, jedan je od onih klubova koji je ušao u srca mnogih ljubitelja košarke, baš kao što je to činio u eri Duška Vujoševića, ili legendarnoj 1992. godini. 

Jedan od onih neutralnih koji je pao na šarm Partizana je i hrvatski komentator koji je radio prenos ovog evroligaškog dvoboja, a poslušajte sa koliko je on neskrivenih emocija ispratio prolaz Partizana u TOP 8 i ključnu trojku Kevina Pantera:

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)