MORINJO POSTAVIO ULTIMATUM ČELNICIMA ROME: Evo šta "rimska vučica" mora da uradi kako bi zadržala "gospodina posebnog"

Tanjug

24. 03. 2023. u 18:28

U RIMU se pitaju, hoće li Žoze Morinjo i naredne takmičarske godine sedeti na klupi Rome. Kako stvari stoje, Portugalac je raspoložen da produži ugovor, ali je takođe i postavio ultimatum čelnicima "rimske vučice".

МОРИЊО ПОСТАВИО УЛТИМАТУМ ЧЕЛНИЦИМА РОМЕ: Ево шта римска вучица мора да уради како би задржала господина посебног

Tanjug/AP

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo zatražio je od čelnika kluba najmanje tri pojačanja u letnjem prelaznom roku, prenose italijanski mediji.

Morinjo ima ugovor sa Romom do juna naredne godine, a pojedini mediji su objavili da bi portugalski stručnjak na kraju ove sezone mogao da napusti rimski klub. Međutim, Morinjo želi da odradi do kraja ugovor sa Romom, ali traži od čelnika rimskog kluba pojačanja kako bi "vučica" naredne sezone mogla da se bori za titulu u Seriji A.

Morinjo želi pre svega napadača, koji bi trebalo da zameni Tamija Ejbrahama. Engleski fudbaler navodno želi da se vrati u domovinu, pošto je ranije igrao za Čelsi, Bristol, Svonsi i Aston Vilu. On navodno ima ponudu Čelsija i Mančester junajteda, a obeštećenje iznosi 72 miliona evra.

Morinjo takođe želi da u letnjem prelaznom roku dovede kvalitetnog veznog fudbalera i štopera.

Roma se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli Serije A sa 47 bodova.

BONUS VIDEO: PIKSI IZAŠAO PRVI I SAČEKAO IGRAČE: Snimci sa jutarnjeg treninga reprezentacije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)