VIDIĆ ODUSTAO - DŽAJIĆ NOVI PREDSEDNIK: Veleobrt dan pred izbore u FSS

N. I.

13. 03. 2023. u 20:00

NEMANjA Vidić je odustao od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. U ponedeljak oko podneva se slavni as Mančester junajteda oglasio saopštenjem za javnost u kojem je povukao svoju kandidaturu i praktično omogućio Draganu Džajiću da aklamacijom postane četvrti predsednik u istoriji FSS.

ВИДИЋ ОДУСТАО - ЏАЈИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК: Велеобрт дан пред изборе у ФСС

Foto: Tanjug/Tanja Valić

Iako je u Staroj Pazovi za danas sve bilo spremno za tajno glasanje, jer Statut tako nalaže, ipak će se cela izborna Skupština završiti za najviše 90 minuta, umesto predviđenih pet ili šest sati, jer je sama procedura tajnog glasanja predviđala trajanje od najmanje dva sata...

Bilo kako bilo, Džajić će najverovatnije jednoglasno, sa verovatno svih 85 glasova postati novi predsednik FSS. Podsetimo, pre njega su tu funkciju obavljali Zvezdan Terzić, Tomislav Karadžić i Slaviša Kokeza, a Terzić i Kokeza su mnogo pre isteka avojih mandata morali da napuste Terazije 35 zbog sukoba sa zakonom.

U pismu javnosti Nemanja Vidić je juče naveo da je "na svakom koraku ka tome da postane predsednik FSS-a" njemu "jasno stavljeno do znanja da njemu lično i njegovom timu ta šansa neće biti pružena". On je tome dodao da povlačenje kandidature ne znači da odustaje od srpskog fudbala, te da će ono što su njegov tim i on hteli da urade sada, biti moguće u bliskoj budućnosti. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega