MIJATOVIĆ O PARTIZANU: Klub ima predsednika, moji planovi su vezani za Španiju

Tanjug

12. 03. 2023. u 12:39

LEGENDARNI srpski fudbaler Predrag Mijatović ostao je iznenađen kad je video da se on pominje kao novi predsednik Partizana.

МИЈАТОВИЋ О ПАРТИЗАНУ: Клуб има председника, моји планови су везани за Шпанију

FOTO: N. Paraušić

- Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o navodnoj smeni rukovodstva u fudbalskom klubu Partizan, na raznim portalima se pojavila vest, koja me je jako iznenadila, da sam prihvatio mogućnost povratka u Partizan na funkciju predsednika kluba - izjavio je čuveni fudbaler crno-belih Predrag Mijatovići i dodao:

- Apsolutno je netačno da sam sa bilo kim razgovarao na tu temu, nije mi jasno ko plasira takve neistine. Koliko ja znam FK Partizan ima svog predsednika i svoje rukovodstvo - rekao je Mijatović "Tanjugu".

Naglasio je da su njegovi planovi vezani za Španiju.

- Ja sam u nekoliko navrata izjavio da su moji porodični i poslovni planovi vezani za Španiju, bez obzira na veliku ljubav i želju da moj Partizan uvek bude na nivou svoje reputacije, kako na institucionalnom tako i na sportskom planu.

Za kraj je poželeo puno sreće crno-belima.

- Ovom prilikom želim da stavim tačku na ovu temu i poželim mom Partizanu puno sreće i uspeha u narednom periodu - poručio je Mijatović.

Podsetimo, ovaj 54-godišnjak iz Podgorice dres Partizana nosio je od 1989. do 1993. godine. Za to vreme odigrao je 104 utakmice i postigao 45 golova.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)