MESI POSTAVIO USLOVE UPRAVI PSŽ-A: Argentinac zahteva ove dve stvari kako bi ostao u klubu

Tanjug

12. 03. 2023. u 10:42

FUDBALER Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi postavio je dva posebna uslova čelnicima kluba iz Pariza za produženje ugovora sa šampionom Francuske, prenose tamošnji mediji.

МЕСИ ПОСТАВИО УСЛОВЕ УПРАВИ ПСЖ-А: Аргентинац захтева ове две ствари како би остао у клубу

FOTO: Tanjug/AP

Argentinac ima ugovor sa "svecima" do 30. juna ovde godine, a ima pravo da pregovara i sa drugim klubovima. Rukovodstvo kluba sa "Parka Prinčeva" je ponudilo produženje saradnje iskusnom napadaču, ali 35-godišnjak iz Rosarija još nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

- Mesi daje prednost ponudi PSŽ-a, ali postavlja dva jasna uslova za produženje ugovora. On traži platu od 40 miliona evra po sezoni i želi garanciju da će uvek da bude u startnoj postavi PSŽ-a bez obzira ko će da bude trener kluba. Argentinac želi da ostane u formi, jer planira da naredne godine igra na Kopa Amerika - navode francuski mediji.

Argentinski novinar Cezar Luis Merlo tvrdi da Mesi želi da nastavi karijeru u redovima francuskog šampiona.

- Pozicija Mesija se do danas nije promenila, njegove namere su da ostane u PSŽ-u. Zakazani su sastanci za produženje ugovora, koji ističe 30. juna, kako bi se razradili pojedini detalji. Za sada se ne razmatraju nikakve druge destinacije - objavio je Merlo.

Pojedini mediji su objavili da bi prvak sveta sa Argentinom ako ne postigne dogovor sa PSŽ-om mogao da se vrati u Barselonu ili da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji ili MLS-u.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu