LIGA šampiona je u sredu nastavljena sa nove dve revanš utakmice osmine finala. Moćni Pari Sen Žermen je ispao iz elitnog nadmetanja, nakon što je po drugi put izgubio od Bajerna, sada sa 2:0 u Minhenu, nakon 0:1 u glavnom gradu Francuske, a ekipa Milana je u Londonu sačuvala minimalnu prednost iz prvog meča sa Totenhemom, pa je uz tih 1:0 iz Italije i 0:0 u drugoj utakmici prošla među osam najboljih timova Evrope prvi put posle 11 godina.

Zoran Petrović

08.03.2023. 23:14

Na ovoj izuzetno važnoj utakmici gde se igra za ogroman novac , ali i titulu , nigde nije bilo ni b od baklje. A naś fudbal je po brzini za ove kao usporen film . I uz to kod nas sa C kvalitetom ekipa pale se baklje od strane nenormalnih budala , koji uzimaju u obzir da može neko odrasli , a pogotovo dete i da strada . Dok država ili nije u stanju da stvori sportski ambijent . Ili joj to nije interesu ??? Eto zato je naŝ fudbal pokojni , jer niti ima nivo , a niti kulturu.

Dunav

08.03.2023. 23:40

@Zoran Petrović - Извините, Зоране, али како није било бакљи? Ако мислите на утакмицу у Минхену, наравно, као дерби ове рунде. Погледајте фото-галерију у тексту, десетине бакљи је било.....