MEDVEDEV: ''Đoković je opsednut jer je želeo da obori sve rekorde...''

Novosti online

08. 03. 2023. u 18:28

Danil Medvedev je pobedio Đokovića u polufinalu ATP Dubaija, na kraju je taj turnir i osvojio. On polako podiže formu, sledi Indijan Vels, koji će takođe pokušati da osvoji.

МЕДВЕДЕВ: Ђоковић је опседнут јер је желео да обори све рекорде...

FOTO: AP

Danil je osvojio prvo Roterdam, pa Marsej i na kraju Dubai.

- Veoma sam zadovoljan svojim tenisom i to je važno. Kada dođete do vrha na ATP listi, morate da igrate dobro na grend slemovima i mastersima. Nisam uspeo to da uradim na Australijan openu, pa je bilo dosta izgubljenih poena. Ali ima još mnogo turnira u godini i ako nastavim ovako, popraviću štetu. To nije lako, ali pokušaću, rekao je Medvedev za španski "As". Pitanje novinara je bilo da li je Medvedev opsednut prvim mestom kao Novak Đoković.

- Novak je opsednut jer je želeo da obori sve rekorde i to i dalje pokušava. Mislim da će mu Rolan Garos biti težak. Ali svi ostali rekordi... Mnogi su već njegovi. Verovatno nemam vremena, niti veštine i talenta da oborim ove teniske rekorde. Ali učiniću sve što mogu da povratim kontrolu. Da bih to uradio. moram da osvajam slemove i masterse, rekao je Danil. 

On će igrati u Indijan Velsu, dok Đokoviću to nije dozovoljeno.

BONUS VIDEO: "NARAVNO DA NISAM ZADOVOLjAN" Trener Crvene zvezde posle gostovanja TSC-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)