FUDBAL UZ HOROR SCENE: Srbi izbegli povrede u divljanju navijača, a Dušan Vlahović asistent - i to kako nikada više u životu neće biti (VIDEO)

Novosti online

23. 02. 2023. u 21:19

DUŠAN Vlahović je nastavio sa dobrim partijama u dresu Juventusa, iako mu na evropskom gostovanju, kao ni njegovim saigračima, nije uopšte bilo svejedno u Nantu.

ФУДБАЛ УЗ ХОРОР СЦЕНЕ: Срби избегли повреде у дивљању навијача, а Душан Влаховић асистент - и то како никада више у животу неће бити (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je Dušan Vlahović postigao gol u prvom meču protiv Nanta (VIDEO), a taj duel osmine finala Lige Evrope okončan okončan rezultaom 1:1, jer je remi izborio Bla koji je bio precizan u kontranapadu kontranapada (VIDEO), na red je došao revanš u Francuskoj.

A tamo se domaćoj publici ni najmanje nije svidelo što je njen ljubimac, 36-godišnji defanzivac Nikola Paloa isključen već u 18. minutu.

Em je Nant tada već gubio sa 0:1 (Anhel di Marija je u petom minutu dao prvi od svoja tri gola u revanšu, i to na nestvaran način (VIDEO)), em je ostao s igračem manje, pa su francuski navijači počeli da divljaju. 

Na momente su čak i staklene flaše ubacivali na teren, jednu od njih možete videti na gornjoj fotografiji, kada je Nikolo Fađoli izneo sa igrališta, ali, srećom, povređenih fudbalera na ovom meču nije bilo.

Filip Kostić je igrao od prvog do 82. minuta, a Dušan Vlahović, koji je u 64. dobio šansu umesto Kina, pomogao je da se postavi konačan rezultat.

Anhel di Marija, koji je na 0:2 povisio iz penala u 20. minutu, svoj treći gol je dao osam minuta pre kraja, ali tada lopta nije zatresla mrežu. Naime, jedan defanzivac Nanta je, želeći da izbaci loptu, njom pogodio Vlahovića, a onda je "bubamara" u luku stigla do Argentinca koji je uputio udarac. Lopta je tada prešla celim prečnikom gol-liniju, ali to nisu primetili svi akteri meča, pa je u narednih nekoliko sekundi Juventus hteo da "stvarno" da gol, ali se Vlahović potom iznervirao jer mu je, potpuno neobjašnjivo, saigrač Aleks Sandro - uklizao?! Međutim, dok se Srbin čudio šta se dešava, a njegov klupski kolega se izvinjavao, arbitri su ukazali da je - gol postignut, te je Dušan Vlahović umesto, kao što je želeo - da postane strelac, postao nehotični asistent za het-trik Di Marije (VIDEO).

Liga Evrope, osmina finala - rezultati revanš utakmica

LIGA EVROPE, OSMINA FINALA - rezultati revanš utakmica

Midtjiland - Sporting 0:4 (prvi meč 1:1)
Monako - Bajer 2:3, penalima 3:5 (prvi meč 3:2)
Nant - Juventus 0:3 (prvi meč 1:1)
PSV - Sevilja 2:0 (prvi meč 0:3)

IGRAJU OD 21 ČAS:

Roma - Salcburg (prvi meč 0:1)

Mančester junajted - Barselona (prvi meč 2:2)
Ren - Šahtjor (prvi meč 1:2)
Union Berlin - Ajaks (prvi meč 0:0)

BONUS VIDEO: Tinejdžeri golgeteri - najmlađi strelci u istoriji svetskih prvenstava

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi