VLAHOVIĆ JE EKSPLODIRAO! "Dušane, ne glumi meni mangupa, pogledaj me": Srbin je celu utakmicu trpeo provokacije, više nije mogao da ćuti

Novosti online

16. 02. 2023. u 17:41

Juventus je u svom poslednjem ligaškom meču pobedio Fiorentinu sa 1:0, a Vlahovićevi bivši saigrači uopšte nisu bili korektni prema Beograđaninu.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ ЕКСПЛОДИРАО! Душане, не глуми мени мангупа, погледај ме: Србин је целу утакмицу трпео провокације, више није могао да ћути

Tanjug/AP

Vlahovića su igrači Fiorentine provocirali i dobacivali mu celu utakmicu, a u jednom trenutku je i Srbin eksplodirao. Žestoko se obratio Luki Ranieriju.

- Šta pričaš? Celu utakmicu samo pričaš. Ćuti više - obratio se Vlahović Ranijeriju.

Potom je prišao i kapiten Fiorentine, Krsitijan Biragi, a njegova reakcija dovoljno govori koliko je odlazak našeg reprezentativca iz Firence, u redove "stare dame", ostavio gorak ukus u ustima svima koji su tada nosili dres "ljubičastih".

- Dušane, ne glumi meni mangupa, pogledaj me u lice - galamio je Biragi dok je Vlahović izbegavao kontakt očima i samo je okretao glavu, u želji da smiri situaciju.

Vlahović je u januaru prošle godine za 80 miliona evra prešao iz Fiorentine u Juventus, a navijači Viole, ali i neki bivši saigrači mu to očigledno još uvek nisu oprostili.

Dušan Vlahović ponovo u formi

Od gradskog derbija, odigranog 15. oktobra 2022, Vlahović do pretprošlog vikenda nije dao gol za Juve. Tada je postigao pobednosni, za "minimalac" protiv Torina, a onda je odigrao još samo dva meča do Mundijala, ostvarivši asistenciju u porazu od Benfike u Ligi šampiona (4:3).

Sa povredom i pet propuštenih utakmica Serije A otputovao je na Svetsko prvenstvo, a tamo zatresao mrežu Švajcarske, u porazu (2:3) kojim su "orlovi" ispali sa najveće fudbalske smotre.

Osam prvenstvenih utakmica zatim nije igrao u Italiji, pa dobijao šansu "po malo" - najpre 26 minuta u porazu grogirane "stare dame" od Monce (0:2), pa 62 minuta u pobedi nad Laciom (1:0), a onda je na red došao utorak, 7. februar 2023.

Nakon što je prošlo 115 dana od Srbinovog poslednjeg prvenstvenog pogotka, na gostovanju 16-plasiranoj Salernitani Juventus je poveo u 25. minutu i to jer je Dušan Vlahović dao gol. I to iz penala, a onda i još jedan.

I u sledećoj, vrlo burnoj utakmici, Vlahović je zatresao mrežu, i to Fiorentininu, ali je "za milimetar" bio u nedozvoljenoj poziciji pa je taj pogodak, kao i asistencija Filipa Kostića, ponišen na VAR intervenciju.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)