LUDO KOLO U PREMIJER LIGI ENGLESKE: Autogol Argentinca, nokaut Francuza, bruka Halanda !

N. Iljukić

18. 02. 2023. u 18:50

ARSENAL se izvukao u nadoknadi vremena, Mančester siti je prosuo pobedu u finišu meča, a Čelsi je pao na svom stadionu protiv fenjeraša iz Sautemtona. Ovo je samo kratki rezime svega što je viđeno danas u mečevima Premijer lige Engleske. Na sve ovo nadovezali su se i fudbaleri Fulama koji su neočekivano slavili minimalnu pobedu u gostima protiv prvog pratioca Brajtona. I to bez najboljeg strelca svog kluba i Srbije Aleksandra Mitrovića.

ЛУДО КОЛО У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ ЕНГЛЕСКЕ: Аутогол Аргентинца, нокаут Француза, брука Халанда !

FOTO: AP

- Naš centarfor je na privremenom odmoru zbog lakše povrede - samo su kratko saopštili iz Fulama pre duela sa Brajtonom na kojem je izraelaksi reprezentativac Manor Salomon postigao jedini gol posle kontranapada u 88. minutu.

Ipak, najveća uzbuđenja viđena su prvo u Birmingemu gde je Aston vila dva puta vodila protiv Arsenala, ali je na kraju poražena sa 4:2, a oba gola su pala u dubokoj nadoknadi vremena, kada je prvo u 93. minutu argentinski golman i svetski prvak Emiliano Martinez sam sebi dao gol u 93. minutu, da bi u 98. ovaj nesrećnik otišao u tuđi šesnaesterac u pokušaju da ugrozi gol rivala posle kornera, ali su "topdžije" lagano istrčale kontru i stigli do konačnih 2:4.

Čelsi je u sve dubljoj krizi i ne može da pobedi čak ni "fenjeraša". Sautempton je pogotkom Džejmsa Varda u nadoknadi prvog poluvremena stigao do trijumfa koji ga je trgao iz letargije i bar malo mu povećao šanse za opstanak u eliti.

Ipak, meč je obeležila i grozna povreda Cezara Aspilikuete kojeg je volejom direktno u glavu nogom pogodio Francuz Seku Mara, pa je po Španca u teren došla i ekipa hitne pomoći.

Mančester siti je tek posebna priča... "Građani" su golom Bernarda Silve vodili od 41. do 84. minuta kada je Kris Vud doneo izjednačenje, ali par minuta pre toga je Erling Haland promašio ono što ne može da se promaši za overu pobede, pa je kazna stigla brzo, a titula postaje sve dalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!