KANSELO OTKRIO DETALJE OKO GVARDIOLE: Kompletna je laž da smo se sukobili

Novosti online

15. 02. 2023. u 19:58

Portugalski fudbaler Žoao Kanselo demantovao je da je zbog sukoba sa menadžerom Mančester sitija Pepom Gvardiolom odlučio da karijeru nastavi u Bajernu iz Minhena, prenosi španski "Mundo Deportivo".

КАНСЕЛО ОТКРИО ДЕТАЉЕ ОКО ГВАРДИОЛЕ: Комплетна је лаж да смо се сукобили

FOTO AP

Kanselo je pre nekoliko nedelja stigao na pozajmicu u Bajern, a britanski mediji su tvrdili da se portugalski fudbaler na ovaj korak odlučio zbog navodnog verbalnog sukoba sa Gvardiolom.

- Nije tačno da sam se sukobio sa Gvardiolom, to je kompletna laž. Nisam se osećao važnim za tim na poslednjim utakmicama. Razgovarao sam s trenerom i on se složio. Klub, trener i ja smo se složili da odem u Bajern i da je to za mene najbolja mogućnost. Svidela mi se nova prilika, nemam ništa protiv Mančester sitija - rekao je Kanselo.

On će biti na pozajmici u Bajernu do kraja sezone.

- Ne znam da li ću se na kraju sezone vratiti u Mančester siti. U fudbalu se nikada ne zna i to je moguće - zaključio je portugalski fudbaler.

Kanselo je za Bajern odigrao četiri meča u svim takmičenjima. On je u Mančester siti stigao 2019. godine, a pre toga je igrao za Juventus, Inter, Valensiju i Benfiku.

BONUS VIDEO: ZVEZDA UBEDLjIVA: Peti gol crveno-belih protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati