"NE MOGU DA TI POKLONIM DRES": Kad je čuo razlog dečak je klimnuo glavom u znak odobravanja (FOTO)

Novosti online

12. 02. 2023. u 16:37

KATASTROFALNI zemljitres koji je zahvatio Tursku i siriju odneo je prema poslednjim podacima 33.000 đivota i naneo neprocenjivu materijalnu štetu. Humanitarna pomoć stiže sa svih strana a u nju su se uključili i brojni sportisti i sportski kolektivi. Jedan od njih je holandski AZ Alkmar.

НЕ МОГУ ДА ТИ ПОКЛОНИМ ДРЕС: Кад је чуо разлог дечак је климнуо главом у знак одобравања  (ФОТО)

FOTO: Tviter printskrin

Jedan mladi navijač holandskog kluba bio je razočaran kada je kapiten Alkmara Jordi Klasi odbio da mu da dres posle prvenstvene utakmice u kojoj su 5:0 savladali Ekselzior.

Ipak, kao utešnu nagradu dobio je Kasijevu jaknu, obećanje da će mu dres pokloniti posle sledeće utakmice koju AZ bude igrao kao domaćin i objašnjenje zašto ne može sada da mu ga pokloni, iako bi to želeo.

Alkmar je, naime, odluičio da dresove sa pomenute utakmice ponudi na humanitarnu aukciju sa koje bi ceo prilog bio uplaćen žrtvama zemljotresa.

Dečak je pokazao razumevanje, potvrdno klimnuvši glavom posle ovog objašnjenja, a  snimak ovog događaja proširio se društvenim mrežama.

Inače, u akciju pomoći Turskoj i Siriji uključila su se i dva najbolja fudbalera sveta Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi. Portugalac je poklonio svoj dres koji je prodat za 200.000 evra, dok je Argentinac spremio ček na čak tri i po miliona evra.

U akciju se uključio i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

BONUS VIDEO - Sve Novakove titule na Australijan openu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove