FUDBALSKI TEROR: Crvena zvezda ima 13 vezanih pobeda protiv Voždovca, a za sve je "kriva" jedna utakmica

Z. Ćorović

11. 02. 2023. u 10:11

TEŠKO onome ko se zameri našem najtrofejnijem klubu. Tako bi mogla da se prokomentariše činjenica da je Crvena zvezda protiv današnjeg (14.00) rivala u prvenstvu, ekipe Voždovca, vezala čak 13 pobeda U Superligi, uz gol razliku 41:6.

ФУДБАЛСКИ ТЕРОР: Црвена звезда има 13 везаних победа против Вождовца, а за све је крива једна утакмица

FOTO: FK Crvena zvezda

Ko prati domaći fudbal, odlično zna da su se "zmajevi" mnogo zamerili crveno-belima kada su ih 5. maja 2017. savladali na "krovu" sa 3:2 i tako im iz ruku izbili titulu. Taj kiks je tada umešno iskoristio Partizan i prigrabio šampionske počasti, a Zvezdu bacio u očaj.

Za velikana sa "Marakane" to je bio težak udarac i veoma važna lekcija iz koje se mnogo naučilo. Na taj neuspeh se gleda kao na prekretnicu jer se Zvezda od tada silno podigla - osvojila je pet narednih titula, na najboljem putu je da dože i do šeste, a na tom putu "mali" Voždovac je svaki put na svojoj koži osetio osetio osvetu crveno-belih tako što je 13 puta zaredom pretrpeo poraz.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima