"VIDELI SMO KO MOŽE, A KO MORA JOŠ DA RADI!" Milojević: Dobro je pripreme završiti pobedom

Novosti online

27. 01. 2023. u 12:16

CRVENA zvezda je pobedom završila pripreme u Antaliji. Trener crveno-belih Miloš Milojević kratko je prokomentarisao poslednji meč, ali i urađeno u Turskoj.

ВИДЕЛИ СМО КО МОЖЕ, А КО МОРА ЈОШ ДА РАДИ! Милојевић: Добро је припреме завршити победом

FOTO: FK Crvena zvezda

Šampion Srbije je bio bolji od Austrije Lustenau, a šef stručnog štaba kluba sa "Marakane" je istakao da je uvek lepo trijumfom okončati pripreme.

- Sadržajna utakmica... Na početku smo bili izuzetno nadmoćni, ali to nismo krunisali golom, potom smo iz predostrožnosti menjali i rotirali, kako igrački, tako i poziciono, pa je onda to delovalo nestabilno u periodima. Ipak, dobro je pripreme završiti pobedom, ali i time da su svi dobili minute, tako da imamo jasnu sliku ko može, a ko mora još da radi. Mnogo dobrih situacija i prilika, što me raduje, jer na tome radimo. Nema opravdanja, ali sa igračima koji nisu klasični centarfori, a igrali su kao najistureniji sam zadovoljan u smislu kako su odgovarali zadacima, ali sa jednim klasičnim napadačem, to bila drugačija slika i više postignutih golova. Zalaganje, trčanje i odnos prema igri je za svaku pohvalu - rekao je Milojević.

Osvrnuo se i na zdravstveni bilten.

- Zadovoljan sam time što je većina igrača zdrava. Bilo je sitnijih povreda koje je prouzrokovao tvrđi teren u Turskoj, ali da ne kukamo sad... Nema krupnih povreda koje igrače mogu da odvoje od terena duže vreme, a generalno sam zadovoljan svim urađenim na pripremama, osim onih 45 minuta protiv Ludogoreca - istakao je trener Zvezde.

Podsetimo, crveno-beli prvi meč u nastavku prvenstva igraju 4. februara protiv Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024