"PAGANI!" Javnost zgrožena novim divljanjem huligana, presreli navijače rivala i zapalili autobus (VIDEO)

Novosti online

22. 01. 2023. u 18:55

ITALIJA je nedavno bila potresena vestima koje su svojim ponašanjem iznedrili tamošnji huligani elitnih klubova, a onda su i nižerazredni zgrozili javnost.

ПАГАНИ! Јавност згрожена новим дивљањем хулигана, пресрели навијаче ривала и запалили аутобус (ВИДЕО)

twitter / anperillo

Podsetimo, 8. januara je na autoputu je došlo do velike tuče navijača Napolija i Rome, koje su se srele kada su krenule na gostovanja (Napoli je gostovao Đenovi, a Roma Milanu), kada je došlo do nenadanog susreta.

Oko tri stotine huligana je tada otpočelo sukob, a prema nezvaničnim informacijama jedan od njih je u težem stanju nakon što je ranjen nožem. Međutim, maltene užasnije scene viđene su u četvrtoj ligi, tj. pred meč lokalnih rivala Paganezea i Kazertane.

U okolini grada Salerna, u kraj u kome nastupa FK Paganeze, stigle se u pristalice gostiju, u nekoliko autobusa.

Lokalni huligani ne samo da su presreli mali konvoj koji je putovao oko 40-ak kilometara, već su tuču navijača umalo pretvorili i u masovno ubistvo, jer su pirotehničkim sredstvima zasuli jedan autobus koji je stigao iz Kazerte, a on se potom zapalio.

Srećom, navijači Kazertane su izašli pre nego što se požar razbukteo, a intervencija policije oterala je domaće huligane pre nego što je došlo do masovnijeg fizičkog obračuna.

Na internetu se, nekoliko časova posle incidenta, pojavio snimak sukoba. On se nalazi i pred vama, ali zbog nasilja koje je zabeleženo, molimo maloletne osobe, kao i one kojima bi moglo da pozli od takvih scena, da snimak ne gledaju.

---

- Apsolutna sramota! Pagani, pred derbi Paganeze - Kazertana sukob navijača, zapaljen autobus pristalica Kazertane - objavio je na Tviteru novinar italijanskog RAI-ja Antonelo Periljo:

Pred vama je i snimak intervencije policije:

A i fotografija napravljena kada su huligani rasterani, a autobus ostao da gori:

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost