ŠTULIĆ BI STOPAMA MITROVIĆA: Fudbalska reprezentacija Srbije putuje u SAD

N. I.

21. 01. 2023. u 22:25 >> 21:31

SA BEOGRADSKOG minusa na kalifornijsko proleće. Fudbalska reprezentacija Srbije poleće u nedelju u ranu zoru ka Americi, gde je 26. januara u Los Anđelesu čeka prijateljska utakmica protiv domaćina.

ШТУЛИЋ БИ СТОПАМА МИТРОВИЋА: Фудбалска репрезентација Србије путује у САД

FOTO: FSS

Selektor Dragan Stojković je na put poveo uglavnom mlade snage iz domaće Superlige, bez igrača Zvezde i Partizana, a napadač niškog Radničkog Nikola Štulić i vezista TSC Luka Ilić jedva čekaju svoju priliku.

- Očekujem otvorenu utakmicu sa puno golova protiv jednog izuzetno ozbiljnog rivala. Dobićemo prave informacije od trojice momaka koji igraju u MLS ligi i siguran sam da ćemo ostaviti dobar utisak u Los Anđelesu. Mnogo mi je drago što sam krenuo stopama mojih uzora, Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića. Mitru sam se divio kao klinac, a Duca mi je generacijski bliži i voleo bih da jednog dana zaigramo zajedno u reprezentaciji - kaže Štulić.

Podmlađeni "orlovi" će meč sa SAD igrati u zoru 26. januara po našem, odnosno u 19 časova 25. januara po lokalnom vremenu.

- Prošao sam sve mlađe reprezentativne selekcije, ali je debi za A tim nešto posebno. Poziv me je zatekao u trenutku kada sam bio sa porodicom kod kuće i osećaj je zaista predivan. Mlađi brat Ivan je već duže vreme među "orlovima" i od njega sam dobio sve najvažnije informacije, pre svega o atmosferi za koju sam znao da je na veoma visokom nivou - kaže Ilić. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista