ZVEZDIN FUDBALSKI BISER: Irakli Azarov među najtalentovanijim levim bekovima na svetu

Tanjug

20. 01. 2023. u 13:04

FUDBALER Crvene zvezde Gruzin Irakli Azarov nalazi se među 10 najtalentovanijih levih bekova na svetu, prema istraživanju Međunarodnog centra za sportske studije (CIES), koji se nalazi u švajcarskom Nojšatelu.

ЗВЕЗДИН ФУДБАЛСКИ БИСЕР: Иракли Азаров међу најталентованијим левим бековима на свету

FOTO: Profimedija

Stručnjaci iz CIES su u 10 najtalentovanijih levih bekova na svetu pored Azarova uvrstili još Kventina Merlina (Nant), Bjorna Meijera (Klub Briž), Jana Matsena (Barnli), Bredlija Lokoa (Rem), Džoša Doiga (Verona), Miliona Manhofa (Vitese), Kazimčana Karataša (Galatasaraj), Matea Zantipa (Amijen) i Žulijada Odea (Lanus). Najveću tržišnu vrednost ima Kventin Merlin. Njegova tržišna vrednost je 19,1 milion evra.

Azarov je rođen 21. februara 2002. godine u Tbilisiju. On je prošao sve omladinske selekcije Dinama iz Tbilisija. Azarov je potom prešao u Dinamo iz Batumija, a član je Crvene zvezde od avgusta prošle godine.

Azarov ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2027. godine, a njegova vrednost na tržištu iznosi 1,6 miliona evra. On je ove sezone odigrao šest utakmica za "crveno-bele".

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg fudbalskog stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom