ZVEZDA ODBILA GRČKE MILIONE: LJubimac delija nije na prodaju

Novosti online

05. 01. 2023. u 11:46

Panatinaikos je poslao ponudu tešku tri miliona evra za fudbalera Crvene zvezde Mirka Ivanića, koja je na "Marakani" glatko odbijena, otkriva "Mocart sport".

ЗВЕЗДА ОДБИЛА ГРЧКЕ МИЛИОНЕ: Љубимац делија није на продају

FOTO: M. Vukadinović

Srpski stručnjak Ivica Jovanović imao je veliku želju da ofanzivni vezista crveno-beli dres zameni zelenim, ali prvak Srbije nije želeo da se odrekne jednog od svojih najboljih igrača.

Ivanić godinama igra sjajno u srpskoj prestonici, a tokom jesenjeg dela sezone zaslužio je status prvog asistenta Mocart Superlige Srbije. Crnogorca ugovor za stadion "Rajko Mitić" veže do 2025. godine, a on sadrži otkupnu klauzulu u visini od četiri miliona evropskih novčanica, što je minumum koji zainteresovana strana mora da plati za njegovu slobodu.

Na 175 mečeva u Crvenoj zvezdi Mirko Ivanić je postigao 55 golova i upisao 43 asistencije. Posle perioda staganacije eksplodirao je u trenerskoj eri Dejana Stankovića, čak je dobio priznanje za najboljeg pojedinca Sportskog društva Crvena zvezda. 

Grčki gigant će morati da se okrene drugim opcijama...

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom