TAKAV DAN: Kako je cela Španija pomislila da Mbape stiže u Barselonu

Novosti online

28. 12. 2022. u 22:09

U većem broju država Dan šale je 1. april. U Španiji je to 28. decembar. I, baš na taj datum, danas, Španijom je prostrujala vest da besni Kilijan Mbape stiže u Barselonu.

ТАКАВ ДАН: Како је цела Шпанија помислила да Мбапе стиже у Барселону

FOTO: AP/Tanjug

Kako navori "Mundo Deportivo" u tekstu "Barselona dovodi Mbapea", dvadesettrogodišnji napadač PSŽ i osvajač zlatne kopačke "prelazi u redove katalonskog tima".

Kilijan Mbape je "ljut zbog poraza u finalu Svetskog prvenstva". Podsetimo, Argentina je nakon penala savladala Francusku, a upravo je njegov saigrač Lionel Mesi bio čovek odluke.

Francuskog fudbalera je "dodatno uvredila činjenica da je uprava PSŽ-a odmah nakon finala dogovorila nastavak saradnje sa Mesijem", prenosi Indeks.

Horhe Mesi, otac jednog od najboljih fudbalera u istoriji, dogovorio je sa Naserom Al Kelaifijem uslove produžetka saradnje, s obzirom da Leu ugovor ističe na leto.

Mbape se odlučio za Barselonu, a ne za Real Madrid, jer je "već ranije narušio odnos sa Florentinom Perezom kada je u poslednjem trenutku prekršio usmeni dogovor" i odbio transfer u „kraljevski klub”.

Naravno, od toga nema ništa, naglašavaju i autori, dodajući da je tekst objavljen upravo na španski "Dan šale".

BONUS VIDEO:  KOLIKO SU ZARADILE SELEKCIJE NA SP U KATARU: Vredelo je učestvovati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove