"BOJIM SE SMRTI, ALI..." Legendarni Italijan u teškom stanju, bori se za život

Novosti online

23. 12. 2022. u 11:30

Nakon što je Siniša Mihajlović izgubio bitku sa leukemijom, sada je u sve gorem stanju i legendarni Đanluka Vijali. Ovaj 57-godišnjak već dugo bije bitku sa opakom bolešću, a stanje mu se upravo pogoršalo i morao je hitno da bude primljen u bolnicu.

БОЈИМ СЕ СМРТИ, АЛИ... Легендарни Италијан у тешком стању, бори се за живот

Foto: EPA

Nekadašnji fudbaler Sampdorije, Juventusa i Čelsija i dugogodišnji reprezentativac Italije dobio je dijagnozu raka pankreasa 2017. godine, ali je uspevao da se bori, pa čak i da bude deo stručnog štaba Roberta Mančinija na prethodnom Evropskom prvenstvu kada je Italija osvojila titulu prvaka Evrope.

Njemu se stanje pogoršalo i porodica je objavila da je stabilan, ali da neće iznositi detalje njegovog stanja. Kliničko stanje je jako komplikovano. 

- Bojim se smrti, naravno, i ne znam šta se događa s druge strane kada se svetlo ugasi, ali na neki način sam uzbuđen što ću otkriti šta se događa. Postoji nelagoda jer ne mogu da završim sve stvari koje želim da uradim, ali to pomaže i vama da cenite i razumete život. Osećam se vrlo srećno - rekao je Vijali u jednom intervjuu početkom godine.

Od 2000. godine ne igra više fudbal, a u Čelsiju i Votfordu je radio kao trener odmah po završetku karijere. Nakon toga je napravio dugu pauzu pa je pristupio stručnom štabu rodne Italije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)