"NEKA GA JE BRUKA I SRAMOTA": Zlatan Ibrahimović preko noći zaboravio Sinišu Mihajlovića

Novosti online

22. 12. 2022. u 15:04

ZLATAN Ibrahimović i Siniša Mihajlović su bili veliki prijatelji.

НЕКА ГА ЈЕ БРУКА И СРАМОТА: Златан Ибрахимовић преко ноћи заборавио Синишу Михајловића

foto: Tviter

Međutim, iako je Miha preminuo u petak i sahranjen u ponedeljak, Zlatan se uopšte nije oglasio, što je začudilo mnoge. Dejan Nedić, bivši fudbalski sudija, gostovao je u Pulsu Srbije gde je prokomentarisao Ibrahimovićevo ponašanje.

- Čuo sam da se Ibrahimović nije oglasio, bruka i sramota. Video sam da se šepuri tamo na Svetskom prvenstvu, a znamo da mu je pokojni Miha puno pomogao. Tako da ga sram bilo - rekao je Nedić i dodao:

- Ono što je bitno je da su se svi oprostili od Mihe koji su to zaista i trebali. Ja se opraštam od Mihe sa čuvenim sećanjem pogotka u polufinalu: Tada je postigao pogodak Bajernu i trčao sa južne tribine na severnu tribinu sa onim osmehom. Neka to bude večna slava Mihi koji je dao mnogo ne samo našem fudbalu, nego evropskom i svetskom.

FOTO: Printskrin/Jutjub

Dejan Nedić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!