"TRAGEDIJA, MNOGO MI JE TEŠKO": Legendarni Dejan Savićević skrhan smrću Siniše Mihajlovića

Novosti online

17. 12. 2022. u 00:31

FUDBALSKU planetu potresla je vest da je legendarni Siniša Mihajlović preminuo. Od čuvenog srpskog fudbalera i trenera oprostile su se brojne ikone ove magične igre, a među njima i Dejan Savićević.

ТРАГЕДИЈА, МНОГО МИ ЈЕ ТЕШКО: Легендарни Дејан Савићевић скрхан смрћу Синише Михајловића

FOTO: AP

Zajedno su podigli trofej klupskog šampiona Evrope 1992. godine sa nezaboravnom generacijom Crvene zvezde. Decenijama su bili bliski prijatelji, a smrt popularnog Mihe, ostavila je veliki trag na Dejanu Savićeviću.

– Tragedija, šta drugo da kažem. Zauvek ću pamtiti mog dobrog, nasmejanog, dobrog čoveka Mihu i sećaću se svega lepog što smo zajedno preživeli. – rekao je Savićević za "MaksBet sport".

Legendarni crnogorski fudbaler, skrhan ovim vestima, ističe da je do poslednje sekunde verovao da će njegov prijatelj uspeti da pobedi u borbi sa leukemijom.

– Znao sam sve što se dešavalo, ali sam do kraja verovao da će i ovu bitku da dobije. Nažalost, nije uspeo. Mnogo mi je žao, mnogo mi je teško. – zaključio je Dejan Savićević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije