UEFA UKRALA GOL SRBINU: Dušan Vlahović u neverici! Evo šta se dogodilo u Lisabonu (VIDEO)

Novosti online

25. 10. 2022. u 23:43

UPRKOS tome što je gol Juventusa u 22. minutu za izjednačenje u Lisabonu prvobitno pripisan Dušanu Vlahoviću UEFA je odlučila da ipak promeni odluku nakon naknadne analize pogotka.

УЕФА УКРАЛА ГОЛ СРБИНУ: Душан Влаховић у неверици! Ево шта се догодило у Лисабону (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Delovalo je da je srpski golgeter bio taj koji je matirao golmana portugalskog tima iz drugog pokušaja. Sudija Srđan Jovanović je u prvi mah poništio ovaj pogodak, ali je nakon konsultacija sa VAR sobom uvideo da je pogrešio. Inače, u Lisabonu zbog radova na stadionu nije radila gol-tehnologija, pa se na priznavanje gola za ekipu iz Torina dobrano čekalo.

Dušan je sa mnogo strasti proslavio pogotak, ali će sigurno biti razočaran kada sazna da on neće biti pripisan njemu.

Do isteka 90. minut na semaforu i na svim zvaničnim fudbalskim sajtovima stajalo je da je nekadašnji centarfor Partizana i Fiorentine strelac, ali ne zadugo. Ubrzo nakon završetka meča UEFA je odlučila da "ukrade" gol Vlahoviću i pripiše ga Moiseu Kinu, koji je sa svega nekoliko, pa reklo bi se milimetara udaljenosti sproveo loptu u mrežu.

Meč između Benfike i Juventusa na kraju je završen rezultatom 4:3 za tim sa "Da Luža", čime je "stara dama" iz Torina i matematički izgubila šansu da se nađe u nok-aut fazi Lige šampiona.

https://www.novosti.rs/sport/fudbal/1166697/juventus-benfika-benfica-najnovije-vesti-liga-sampiona-video-gol-goals-dusan-vlahovic-video-highlights-champions-league

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!