PARTIZAN i Javor sastali su se u burnom meču 16. kola MozzartBet Superlige Srbije, a jedan od igrača koji su "krivi" što crno-beli nisu pobedili, inače njihov bivši igrač - od danas je član FK Crvena zvezda.

Komentari (4)

Dragan Bgd

24.10.2022. 17:08

Видим неки пишу Партизановог дете,али људи,мали је привео у партизану једва годину дана у ОФКИ 3 године,али мали је Звездаш.Да,да,то је она њихова, прођеш поред њих и одмах си им легенда.Ал дао је голчину за шпице.Ови саопштење за неуке а Звезда Лазу до 2025,Не веруј им сине и поносан буди,што Звездашко срце, боје ти у грууддии...

Pravno pitanje

24.10.2022. 19:12

Цитирам: - Према информацијама на клупском сајту актуелног шампиона, нови десни бек Звезде је "уговор потписао прошлог петка, 21. октобра, а екипи ће се прикључити по завршетку јесењег дела сезоне". Како је било могуће да је он јуче играо за Јавор, а у петак је потписао за Звезду?! Зар за спортске клубове и спортисте не важи закон о раду?! Надам се да ће Управа Партизана да реагује јер ово је очигледно подсмевање правном поретку Србије и институцији као што је ФК Партизан.