Nekadašnji fudbalski arbitar Rade Đurović prokomentarisao je sporne situacije u remiju Partizana i Javora (3:3)

HAJDE DO KRAJA POŠTENO

24.10.2022. 15:09

Хајдемо до краја поштено, ово је за многе био ПЕНАЛ! Али, покажите пре другог гола Партизана да је ИСТО био пенал за Јавор (за многе), који НИЈЕ свиран, и након тога у контра акцији ГОЛ Партизана!!!

Sale1

24.10.2022. 15:20

Izgleda mi da se i ekspert pokvario pa nekim cudom preskocio od 09 do 12 minuta utakmice. Ili je namerno preskocio ili se to vreme nije igralo ili mu je jeko rekao da preskoci .....

Dragan R

24.10.2022. 16:13

Danas sam i ja, par sati pre bivšeg sudije Đurovića, u komentaru na jedan drugi tekst u Novostima dao istovetnu ocenu spornih momenata sinoćne utakmice Partizan-Javor. Nisam ni fudbalski ni sudijski stručnjak ali je dovoljno elementarno poznavati fudbal i ako imate trunku poštenja u sebi jasno je da je protiv Partizana sviran nepostojeći penal jer je start Belića bio čist kao suza (start na loptu koju je izbacio u korner a ne na protivničkog igrača) i da u nadoknadi vremena nije sviran čist penal za Partizan zbog obaranja Vujačića rukama i sa leđa. Podsetio sam i na utakmicu Radnički Kragujevac-Crvena Zvezda odigranu pre samo 8 dana kada je za Zvezdu u sličnoj situaciji bez razmišljanja dosuđen penal iako je situacija za razliku od sinoćašne, bila daleko od čiste, jer su se napadač zvezde i igrač Radničkog međusobno vukli i gurali. Nije te dve utakmice sudio isti sudija, ali valjda sude po istim pravilima?

Rile

25.10.2022. 08:50

Sta je bre Zvezdasi u Nisu nista nije bilo regularno a pogotovu gol za pobedu. U terenu su bile dve lopte po pravilu gol je trebalo da se ponisti.