KAKVO PONIŽENJE ZA KRISTIJANA: Ronaldo nije mogao ni da sanja kako da će ovako da ga kazni njegov Mančester junajted

Novosti online

21. 10. 2022. u 20:14

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, napravio je skandal na utakmici između Mančester junajteda i Totenhema (2:0), pošto je odbio da uđe u igru i otišao je u svlačionicu, a onda su usledile višestruke sankcije.

КАКВО ПОНИЖЕЊЕ ЗА КРИСТИЈАНА: Роналдо није могао ни да сања како да ће овако да га казни његов Манчестер јунајтед

Foto: Jutjub printskrin

Podsetimo, trener Erik ten Hag odlučio je da ga suspenduje iz tima, odnosno da ga odstrani pred meč sa Čelsijem, a potom su britanski mediji javili i za još dva detalja.

Jedan je da će portugalski as morati da plati izuzetno veliku kaznu, čak 720.000 funti kako to javlja "talkSPORT" (to je oko 824.000 evra), a druga je još veće poniženje za Ronalda:


Moraće da, do daljnjeg, trenira s omladincima Junajteda.

"Dejli mejl" javlja da će sa podmlatkom ekipe s "Old Traforda" Kristijano Ronaldo morati da vežba sve dok ga, za dan, dva ili možda čak i malo duže, trener Ten Hag opet ne uvrsti u prvi tim

Izvinjenje koje nije izvinjenje

Ronaldo se, podsetimo, posle odstranjivanja iz prvog tima oglasio na društvenim mrežama, ali u podužem tekstu izvinjenje nije uputio.

- Kao što sam to uvek činio tokom karijere, pokušavam da živim i igram sa poštovanjem prema mojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ista sam osoba i isti profesionalac koji sam bio poslednjih 20 godina igrajući elitni fudbal i poštovanje je uvek igralo vrlo važnu ulogu u procesu donošenja odluka...

Nastavio je Portugalac u istom stilu da samo piše o sebi.

- Počeo sam vrlo mlad, a primeri starijih i najiskusnijih fudbalera su mi uvek bili važni. Zato sam kasnije uvek pokušavao da sam postavim i budem primer mlađim igračima koji su rasli u svim timovima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvek moguće i ponekad nas vrelina trenutka nadvlada...

Ronaldo ne namerava da se preda, štaviše, vidi svoju budućnost i dalje u Mančesteru.

- Trenutno osećam da treba da nastavim da naporno radim u Karingtonu, podržavam svoje saigrače i budem spreman za sve u bilo kojoj utakmici koju budem igrao. Odustati pod pritiskom nije opcija... Nikada nije ni bila. Ovo je Mančester junajted i udruženi moramo ponosno da stojimo. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno - zaključio je Ronaldo, očigledno aludirajući na jedan meč koji će propustiti zbog odluke Ten Haga, sa kojim je maltene na ratnoj nozi otkako je holandski stručnjak letos seo na klupu Junajteda.

BONUS VIDEO: DIBALA GROZNICA: Spektakularan doček za novog fudbalera Rome

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!